Onderdeel van deze gezellige en leuke rally is een behendigheidsproef met de auto. Ook voor deze proef wacht er voor de winnaars een prachtige prijs….wacht maar af.

Bij zo’n behendigheidsproefje moet je denken aan een korte slalom op een afgesloten weiland, stoppen bij de pylonen, en zo nog één of twee dingetjes. Het gaat niet om de snelste tijd, maar het team dat het dichtst bij de opgegeven ideaaltijd komt (bijv. exact 1.00 minuut) is de winnaar. Uit de reacties bij andere rally’s blijkt dat dit altijd een hilarisch onderdeel is.

Deze proef doen we tijdens de lunch, zodat alle aanwezigen mee kunnen genieten van jouw stuurmanskunsten.

 

Inbegrepen

  • Een prachtig routeboek met daarin de routeopdrachten voor de dag
  • 2 rallyschilden met startnummer, voor op de auto
  • Een ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • De versnaperingen onderweg
  • Een uitlegboek met ‘hoe het had gemoeten’
  • Permanente begeleiding door de organisatoren
  • En een eerlijke uitslag, met bekers en andere prijzen voor de hoogst geklasseerden.

Hoe leuk is dat?

 

Het organisatiecomité van Raalte viert Vrijheid beveelt het deelnemen aan deze rally van harte aan. Noteer je de datum alvast? Het is dus op zaterdag 18 april aanstaande.

Inschrijven kan vanaf nu op hier.

In de week voorafgaand aan de rally ontvang je alle informatie die je nodig hebt om de rally te rijden. Natuurlijk zit er ook een instructie/uitleg bij over de kaartleessystemen. Je zult zien, dat is veel gemakkelijker dan je denkt. Zéker in de recreatieklasse en de toerklasse is het allemaal heel snel duidelijk en weet je je verzekerd van een dagje geweldig plezier met je auto.

En zeg nou zelf….dit wil je sowieso niet missen; meedoen is soms net even belangrijker dan winnen. Want…we vieren onze vrijheid.

 

Leuk als je erbij bent. Inlichtingen via e-mail: ronald@rallywereld.nl of telefonisch 0651-158107

Interesse in deelnemen?

Eerste keer? Neem contact met ons op als u vragen heeft over het reglement